на живо

Ще успее ли GTA VI да повтори успеха на своя предшественик?

В епизод 22 на "Двама геймъри и половина" с Натали Трифонова гостува Deadset

В епизод 22 на "Двама геймъри и половина" темата е Grand Theft Auto VI.

Феноменалният успех на GTA V, която през последните 9 години е сред най-продаваните игри, може би е към края си. Rockstar Games знаят, че никой крал не може да седи на трона вечно и затова започнаха да работят по следващата част от поредицата още през зимата. Със сигурност GTA VI ще предизвика фурор още с излизането си на пазара. Голямото предизвикателство ще е дойде от свръхочаквнията на почитателите, които със сигурност ще настояват за нови емоции, тръпка и удоволствие от новия продукт на Rockstar Games.

Слуховете около предстоящата премиера не спират. Според някои, стартът може да бъде даден извън САЩ, подобно на събитието в Лондон преди време, където се състоя премиерата на един от по-старите експанжъни. Други слухове твърдят, че кампанията ще се развива в миналото, което пък би потвърдило спекулациите, че ни предстои завръщане в легендарния свят на Vice City.

Друг голям въпрос е дали най-после ще бъде нарушена мъжката хегемония сред главните персонажи. Ще видим ли жена гангстер в GTA VI? Предстои да разберем.

Влади “Deadset” Рашковски си пожелава да види и геймплей, който да предлага по-свободно управление на героя. Според него обаче "чакаме" ще бъде основната дума, която ще се свързва с играта и прогнозира, че премиерата ще бъде след 3-4 години.

"Двама геймъри и половина", с водещ Натали Трифонова, можете да откриете на btvsport.bg, YouTube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане btvplus.bg, както и в мрежите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.