на живо

Десподов: Трябва да сме горди

Те вкараха, а ние - не. Това е футболът, ядосва се Шимунджа

Десподов: Трябва да сме горди

"Имахме доста ситуации, радостно е, че ги създадохме. Трябва да сме горди от представянето си. Няма как да сравняваме испанското с българското първенство. Успявахме да се справяме доста добре и да се мотивираме сами срещу силния отбор на "Бетис". "Лудпогорец" бе доста силен днес”, каза крилото на българския шампион Кирил Десподов.

На подобно мнение бе и треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа. “Внимавайте! Преди да почнат групите, преди 14 дни, бяхме аутсайдери. След една победа и този добър мач говорите по друг начин. Сега казвате друго. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Играем мач за мач", каза след срещата в Севиля наставникът.

“Това е различен тип мач в сравнение с този срещу "Рома". Много съм горд с играчите. Заслужавахме точката, но не я спечелихме. Съжалявам за това, но съм много горд. Създадохме шансове. Не мисля, че те създадоха повече от нас. Напротив, ние имахме повече, но те вкараха, а ние - не. Накрая ги натиснахме. Това е футболът. Всички искат да вкарат. Не успяхме”, каза още треньорът.