на живо

"Лудогорец" представи новите си бразилци

Часове преди домакинството на "Рома"

"Лудогорец" представи новите си бразилци

Часове преди първото си домакинство за сезона от груповата фаза на Лига Европа, "Лудогорец" представи трите си нови бразилски попълнения. Това са Педро Енрике, Педро Нареси и Густаво Нонато. Последният вече има кортотека и може съвсем скоро да дебютира за "орлите".

Двама от играчите са привлечени в Разград със съдействието на бившия треньор на тима Пауло Аутуори, разкри спортният директор на клуба Георги Караманджуков.

"Много съм щастлив, че съм тук. Искам да помогна на отбора да се изпълнят целите, които са си поставили. Играл съм срещу някои от момчетата, разговарях с Пауло Аутуори и Алекс Сантана и съм тук да направим дори още по-добра история", каза Нонато пред медиите.

"Първо искам да благодаря за възможността да съм тук и ще направя всичко възможно да се адаптирам максимално бързо. Да, играл съм с някои от момчетата в Бразилия, но съм тук да отворя нова страница в живота си и да помогна на клуба", заяви Педро Енрике.

"За мен ще е чест да нося емблемата. Разговарях с някои от момчетата вече, тук съм да помогна. Познавам Рик Джонатан и Вандерсон, с когото разговарях и той ми сподели, че е имал невероятни години тук и ще ми помогне със съвети", сподели Нареси.