на живо

Ние сме си наша кръв: Прегръдката на Стоичков и Ракитич (ВИДЕО)

Страхотен футболист, страхотен приятел, развълнува се Камата

Ние сме си наша кръв: Прегръдката на Стоичков и Ракитич (ВИДЕО)

За Христо Стоичков затворени врати няма. И това личи от километри по време на най-значимите футболни събития. Като финала на Лига Европа между Севиля и Рома в Будапеща.

Още при пристигането си на Пушкаш Арена самият Жозе Моуриньо заряза всичките си останали ангажименти, за да прегърне своя стар приятел. Двамата се познават от времето, когато португалецът още не беше Специалния, а просто преводач на Боби Робсън в Барселона.

Кавалерът на "Златната топка" е в чудесни отношения и със знакова фигура от лагера на Севиля. Иван Ракитич не само носеше екипа на "каталунците", но е сред любимците на Стоичков в съвременния футбол.

Двамата се прегърнаха още преди финала, направиха го и непосредствено след триумфа на хърватина и съотборниците му. А специално за bTV Камата не пропусна да похвали лидера на Севиля.

"За мен Иван Ракитич беше днес моторът на отбора. Нямаше как това момче да не спечели. Игра по най-добрия начин - и в защитен план, и в нападение, всяка топка минаваше през него. Ние сме си наша кръв и съм много щастлив за него. Страхотен футболист, страхотен приятел. Заслужава да вдигне купата".