на живо

Високо напрежение преди "Айнтрахт" - "Рейнджърс"

Не пропускайте финала в Лига Европа - 21:00 ч., пряко по bTV Action

Високо напрежение преди финала в Лига Европа между "Айнтрахт" Франкфурт и "Рейнджърс"! До него се стигна на пропускателните пунктове на ст. "Рамон Санчес Писхуан", който приема сблъсъка за трофея от 21:00 ч. по bTV Action.

150 000 фенове, 100 000 от тях шотландци, 50 000 германци. И приходи от над 60 млн. евро. Това очаква Севиля - градът домакин на финала. Заведенията ще отчетат 4 пъти по-високи постъпления от обикновеното.

Повече от 5000 полицаи от цяла Испания се грижат за сигурността в града. Цените на нощувките са рекордни и започват от 300 евро нагоре.

Всеки втори в Севиля търси билет за финала. Само 20 000 от пристигналите 150 000 имат подсигурени места на стадиона. За другите остава утехата пред екрана в някой бар, но само вътре, не и отвън.

"Ще приберем външните маси и столове, за да не ги ползват като оръжия. Клиенти навън няма да имаме. Ще сервираме само в пластмасови чаши, за да не изпочупят стъклените и да не се замерват с тях.", споделя пред bTV келнерът Хосе.

На фона на тежкия локдаун, в който беше Испания в продължение на две години, в Севиля никой не мисли за COVID-19. Маски на закрито и открито вече никой не носи. През последната седмица в страната са регистрирани над 65 000 случая на заразени с вируса.

A кои фенове са по-щедри с бакшишите - германските или шотландските, кои пият повече и притесняват ли се местните от шума покрай сблъсъка за трофея - вижте във видеото!