на живо

Вратарят на Юве успокои феновете след проблема с дишането (ВИДЕО)

Шчесни усети болки в гърдите по време на четвъртфинала в Лига Европа

Вратарят на Юве успокои феновете след проблема с дишането (ВИДЕО)

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни успокои феновете, че вече се чувства добре, след като беше сменен заради болки в гърдите и проблем с дишането по време на четвъртфинала от Лига Европа срещу Спортинг (Лисабон).

След направени изследвания, лекарите не са констатирали нещо притеснително, но състоянието на полския национал ще бъде под наблюдение в следващите дни.

Шчесни заяви, че за първи път в живота си е почувствал подобно нещо и е бил много уплашен. След мача, завършил с успех за "бианконерите" с 1:0, стражът вече беше в добро настроение и се пошегува със сменилия го Матия Перин, който направи впечатляващо двойно спасяване в добавеното време.

"Истината е, че виждам по време на тренировките, че Матия е в много добра форма. Знаех, че ще направи страхотно спасяване в 94'. Всъщност играчите на Спортинг стреляха в него. Поздравих го. Той е човек със златно сърце и много добре се разбираме. Срамота е, че третият вратар Карло Пинсолио не влезе, защото днес щеше да направи тройно спасяване.", коментира Шчесни.