на живо

Жозе: Готови сме за "Лудогорец"

Преди мача с ХИК знаехме резултата в Разград и че победа ще ни остави вратата отворена, каза треньорът на "Рома"

Треньорът на "Рома" Жозе Моуриньо вече е на вълна "Лудогорец". Двубоят другата седмица ще бъде решаващ кой ще продължи напред в Лига Европа. В предпоследния кръг на втория по сила турнир на континента "Рома" надви с 2:1 ХИК като гост, а първенец ът ни загуби с 0:1 от "Бетис" в Разград.

Испанците са лидери с 13 точки, а българският и италианският тим са с по 7. Завършилият трети в потока продължава в Лигата на конференциите.

„Доволен съм. Преди мача с ХИК знаехме резултата на "Лудогорец" и че победа ще ни остави вратата отворена. Но има и гордост, винаги искаш да печелиш, особено след като си загубил последния мач в Серия А. Играхме добре в дълги периоди от мача. Казах и преди – трябва да оцелеем в този турнир, а това означаваше да стигнем живи до последния мач. Готови сме за "Лудогорец", трябва ни тази победа. Събраха се много мачове, умора, бяхме под напрежение заради ситуацията в групата и загубата от "Лудогорец", както и несправедливото поражение от "Бетис", коментира Моуриньо след мача във Финландия.