на живо

Жозе: Не искаме да печелим Лигата на конференциите

Ейбрахам и Ел Шаарауи ще играят срещу "Лудогорец"

Reuters

Наставникът на "Рома" Жозе Моуриньо заяви, че очаква труден мач срещу "Лудогорец", като единствената цел пред "вълците" е победа, която да класира италианския отбор напред в Лига Европа. Специалния добави, че не желае "джалоросите" да участват в Лигата на конференцията, която спечелиха през миналия сезон.

"УЕФА раздаде справедливост и беше правилно Николо Дзаниоло да може да ни помогне. Не знам дали ще играе, защото хематомът му беше голям, но така или иначе бих искал да го имам на разположение. Ако не спечелим срещу "Лудогорец", отиваме в Лигата на конференциите, но не това искаме. Пред нас имаме само един изход - победа. Мачът ще бъде труден, защото има напрежение и защото съперникът ни победи в първия мач.

Снимка: Reuters

Футболистите не искат отново да печелят Лигата на конференциите, трябва да отидем в плейофите на Лига Европа, където ще намерим за съперник някой отбор, изграден да спечели Шампионска лига. Тами Ейбрахам и Стефан Ел Шаарауи ще играят утре. Имаме проблеми - липсват деветима, а в Разград загубихме с титулярите. Ще разчитаме на пълния стадион и на желанието на играчите ми да продължим напред. "Лудогорец" е силен с бързината си по крилата и очаквам много интересен мач", каза португалецът.

Мачът "Рома" - "Лудогорец" може да гледаде пряко в ефира на bTV Action утре вечер. Началото е 22:00 ч. с коментара на Валери Генов.