на живо

Звезда за 85 млн. паунда вбеси легенда с трик от плажа (ВИДЕО)

Това е просто да бъдеш клоун, израгна Пол Скоулс по адрес на Антони

Интересен момент от снощния мач между "Манчестър Юнайтед" и "Шериф" Тираспол (3:0) бе трикът на бразилеца Антони, който ентусиазира публиката с изпълнението си при резултат 0:0 в края на първото полувреме.

В коментар пред BT Sport легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс изобщо не се впечатли от младока и го нарече "клоун": "Дори не съм сигурен, че това е някакъв финт. Такова ли е? Това неговата запазена марка ли е? Мисля, че се нуждае от по-добра. Не знам какво ти носят тези умения. Той не направи нищо в мача. Ако водиш с 3-4 гола разлика, можеш и да си позволиш да направиш нещо подобно. Не мисля, че това е някакъв вид забавление за публиката. Това е просто да бъдеш клоун!", отсече 47-годишният англичанин.

В част от коментари на феновете завъртането с топката на Антони, купен през лятото за 85 млн. паунда, бе оприличено на "плажен трик". В близост до тъч-линията бразилецът се завъртя напълно ненужно на два пъти с нея, след което даде много неточен пас, а на почивката бе сменен от мениджъра Ерик Тен Хаг...