на живо

10 години любов: Семейството на Михаил Александров и Деница Стоянова

"Още на първата среща усетих, че в него има нещо, което останалите нямаха", разкри красивата Деница.

10 години любов: Семейството на Михаил Александров и Деница Стоянова

10 години любов, 10 години разбирателство, две прекрасни дъщери - Миа (8 години) и Амая (2 години). Футболистът на "Славия" Михаил Александров и моделът Деница Стоянова са едно от най-очарователните известни семейства у нас.

Двамата наскоро отбелязаха цяло десетилетие заедно. 

"Беше малко на късмет. Аз бях на подготовка с "Лудогорец" и се въртеше "Мис България" по телевизията. Аз бях скептично настроен, но седях с един приятел и я видях нея. Казах "Много симпатично момиче" и той каза, че я познава. С доста трудности от моя страна, най-накрая...", разказа футболистът в предаването COOLt.

"Писа ми в една от социалните мрежи. Аз не му обърнах внимание. Големи предразсъдъци имах, бях много скептично настроена към него. Той беше много упорит. Беше си сложил една снимка от престоя си в "Борусия". Казах си "Погледнете го, изтеглил си е снимка от интернет и се опитва да сваля момичета". Не му обърнах внимание. Още на първата среща усетих, че е много внимателен, галантен, имаше онова нещо, което останалите нямаха", добави още щрихи към историята Деница.

Въпреки че двете дъщерички са доказателство за силната им любов, Деница мечтае да се види в бяла булченска рокля.

"Бяхме говорили, планирали да узаконим тази връзка. И тази година не се случи, но ние сме свършили това, което ни събира най-вече. Дали ще подпишем или не, не определя дали сме семейство или не. Той ми предложи още през 2014 г., така че няма измъкване", усмихва се тя.