на живо

12 години по-късно: Кристиано Роналдо отново тренира с "Юнайтед" (ВИДЕО)

Португалецът излезе от карантина и веднага отиде на "Карингтън"

Twitter

Кристиано Роналдо излезе от карантина и веднага отиде на тренировка. 12 години след последното му занимание с "Манчестър Юнайтед", 36-годишният нападател отново е на клубната база в "Карингтън".

Той се срещна с мениджъра Оле Гунар Солскяер, поздрави служителите и след това излезе да тренира заедно с Хуан Мата, Фред и Диого Далот.

На снимките от първото занимание на Роналдо с "червените дяволи" се вижда, че сънародникът му Далот е напълно заслепен от блясъка на звездния си колега.

Снимка: Twitter

Роналдо изненадващо се завърна на "Олд Трафорд", след като през последните три години носеше екипа на "Ювентус". Тъй като веднага след обявяването на трансфера му дойде паузата за националните отбори, той замина за Португалия, а при прибирането си на Острова трябваше да се изолират за пет дни заедно със семейството си.

По всяка вероятност той няма да направи повторния си дебют за "Юнайтед" този уикенд, а следващия вторник, когато английският тим гостува на "Йънг Бойс" в първия кръг от груповата фаза на Шампионската лига.