на живо

488 дни по-късно: Шоуто на Стоичков се завръща! (ВИДЕО)

Спектакълът в Стара Загора може да се гледа в цял свят по телевизията и по интернет

Lap.bg

Когато Христо Стоичков стъпи на терена шоуто е гарантирано. Така ще бъде и в сряда (20 септември), когато пред пълните трибуни на стадиона в Стара Загора Камата ще изведе на тревата част от най-великите български футболисти.

Kрасимир Балъков, Йордан Лечков, Наско Сираков, Емил Костадинов, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров ще се изправят срещу сборен състав на легендите на „Барселона”, а тази среща е своеобразен Епизод 2 след грандиозния спектакъл под дъжда и под сълзите на стадион „Васил Левски” в София миналата година – „50 години №8”.

bTV Media Group отново ще направи всички желаещи да усетят майсторството на някои от най-големите в историята на европейския футбол. Прякото ни предаване по bTV Action започва в 19,00 часа, а срещата ще се излъчва безплатно и без регистрация и онлайн, на нашия сайт – btvnovinite.bg.

19 камери ще работят специално за зрителите, които ще наблюдават мача. Дронът ще показва случващото се на стадион „Берое” от въздуха. Присъстващите ще се насладят на изпълненията на инструментален фолклорен ансамбъл и изпълнение на химна на България и този на „Барселона” от оперно трио сопрано. За събитието са ангажирани две подвижни телевизионни станции.

Шоуто в Стара Загора ще може да се гледа пряко по цял свят. Интернет каналът на „Барселона” ще го предава пряко в чест на Стоичков и на останалите емблематични фигури в историята на каталунския клуб.