на живо

50 хиляди фенове на тренировка! Само преди Суперкласико! (ВИДЕО)

Привържениците на "Бока Хуниорс" надъхаха любимците си преди решителния мач от Копа Либертадорес

50 хиляди фенове гледат тренировка! Може ли да се случи това? Да, ако става дума за едно от последните занимания преди решителния футболен сблъсък, който ще определи носителя на Копа Либертадорес.

А тази година във финала са замесени два от най-обичаните отбори в Южна Америка - "Бока Хуниорс" и "Ривър Плейт". Първото Суперкласико между двата тима завърши 2:2, а в събота (24 ноември) предстои втората среща. Головете на чужд терен не са фактор в двубоите, така че нищо не е решено!

Това накара привържениците на "златно-сините" да засвидетелстват обичта и подкрепата си за своите любимци от трибуните на стадиона и да дерат гърло до последната секунда на тренировката на "Ла Бомбонера".

Още хиляди привърженици останаха на опашка извън съоръжението, а полицията не успя да удържи част от присъстващите, които нахлуха на терена, за да поздравят футболистите.

Снимка: Reuters

Суперкласико е едно от най-взривоопасните дербита. В първия мач между двата тима на стадиона не присъстваше агитка на гостите от "Ривър". В срещата в събота на "Монументал" пък "Бока" няма да има фенове.

Двата тима са изиграли стотици дербита помежду си, но за първи път ще спорят за най-ценния трофей в Южна Америка.

Снимка: Reuters