на живо

500 фенове на ЦСКА ще може да гледат мача със "Зоря" на стадиона

Срещата може да проследите на живо и на bTV Action от 19:00 ч. на 4 ноември

Lap.bg

Фенове на футболния ЦСКА все пак ще бъдат допускани на трибуните на стадион "Славутич Арена" в Запорожие. Там "Зоря" Луганск ще посрещне "червените" в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. 

Срещата е на 4 ноември и може да я гледате пряко по bTV Action ат 19:00 ч.

Снимка: Lap.bg

След като преди дни "червените" обявиха, че в Украйна се затягат мерките за ограничаване на разпространението на коронавирус и мача ще се играе без привърженици по трибуните, днес (2 ноември) стана ясно, че домакините са постигнали успех при преговорите с местните власти.

На стадиона ще бъдат допуснати фенове, които ще заемат не повече от 70% от капацитета на "Славутич Арена". Те трябва да притежават "зелени сертификати" - документ за завършена ваксинация или отрицателен тест за коронавирус.

За ЦСКА са отпуснати 500 билета на цени около 5 евро. Желаещите могат да ги закупят онлайн. 

Снимка: Lap.bg

"Призоваваме всеки, решил да пътува до Украйна, да се информира предварително за условията и ограниченията, които местното законодателство изисква за влизане в страната по време на пандемията. Освен стандартните и задължителни сертификати и тестове, всеки е длъжен да има медицинска застраховка от регистрирана застрахователна компания в Украйна, покриваща КОВИД-19 за времето на престоя", пишат още от ЦСКА.

Двата тима се срещнаха преди седмица на стадион "Българска армия", а гостите победиха с 1:0.

"Зоря" Луганск - ЦСКА може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 4 ноември!