на живо

70 хиляди зрители очакват шоуто на Реал Мадрид и Лудогорец (ВИДЕО)

Гледайте мача пряко по bTV Action, студиото започва в 20.30 часа

Евгений Милов

В последния си мач от Шампионската лига Лудогорец ще бъде подложен на най-голямото изпитание. Гостуването на „Сантяго Бернабеу” е истинско предизвикателство за всеки тим, а малко отбори са си тръгвали с точки от дома на Реал Мадрид.

70 хиляди по трибуните ще чакат много голове и рекорди от Кристиано Роналдо. Испанските медии прогнозират нов хеттрик на португалеца и застигане по отбелязани голове в Шампионската лига на Лео Меси, който има 74 попадения.

Освен Кристиано Роналдо, на терена се очаква да има поне още две от звездите на „кралския” клуб - Гарет Бейл и Тони Кроос. Останалите футболисти получават по-рядко шанс за изява, но пък ще бъдат пределно мотивирани в мач на такова ниво.

За първи път Лудогорец ще има шанса да играе пред толкова многобройна публика. Очаква се Жуниор Кишада да води атаката на българския шампион, тъй като е по-бъроз от Юнес Хамза, а шансовете пред Лудогорец се очаква да бъдат най-вече при контраатаки. Дани Абало и Мисиджан се очаква да играят по крилата, а в средата на терена капитанът Светослав Дяков и Ешпиньо.

Тренировката на Лудогорец на Сантяго Бернабеу.
Снимка: EPA

123 държави ще излъчват пряко срещата Реал – Лудогорец, а в България само зрителите на bTV Action ще наблюдават пряко сблъсъка. Студиото започва в 20.30 ч., а гости ще бъдат Велислав Вуцов и Антон Велков. Мача и всички останали срещи от Шампионска лига тази вечер можете да следите на www.btvnovinite.bg в Champions TV!

Младежите на Лудогорец също ще бъдат поставени на огромно изпитание, още повече, че загубиха всичките си мачове в групата, головата им разлика е 0-21, а сега гостуват на големия фаворит Реал Мадрид. Този двубой може да гледате днес в пряко предаване по bTV Action от 16 часа.

Тагове:

лудогорец