на живо

Агент 008: Христо Стоичков в Беларус (ВИДЕО)

Агент 008: Христо Стоичков в Беларус (ВИДЕО)

Легендата на световния футбол Христо Стоичков продължава работата си за мексиканския телевизионен канал Унивижън. Поредният репортаж на бившия носител на златната топка е от беларуската столица Минск, където предстои построяването на нов мултифункционален стадион. Стоичков посети града и като част от ангажиментите си покрай контролата Беларус - Мексико, завършила при резултат 3:2.

"Приятели, в момента съм във ваканция. Мисията в Амстердам е изпълнена. Сега се намирам в Минск. Това е един впечатляващ град", започва Стоичков.

По време на разходката си в града Камата се спира на различни забележителности, но обръща най-голямо внимание на националния стадион.

"Здравейте. Намирам се в Минск. Много спомени изпълват този град. Играл съм преди много години на този същия стадион. На негово място предстои да бъде построен нов мултифункционален комплекс, нещо впечатляващо. Това е много важно съоръжение за спорта тук в Минск "

Финалът на видеото е най-любопитен, тъй като бившият национален селекционер отправя поздрави към зрителите и колегите си в топло джакузи.

"След като пътувах със самолети, коли, велосипеди и кораби - мисията е изпълнена. Аз съм в Минск да си почивам. Водата е топличка. Тялото се нуждае и от нещичко, с което да разпусне. Най-много ми харесва топла водичка и студено шампанско. Мисия 008 е изпълнена"