на живо

Аймен Белаид се завърна в "Левски" (ВИДЕО)

Защитникът подписа за година и половина

levski.bg

Тунизийският централен защитник Аймен Белаид се завърна в "Левски", съобщиха от клуба на официалния си сайт. Бранителят, който за последно бе част от английския "Родъръм", подписа договор със "сините" за година и половина.

"Щастлив съм, че отново съм тук. Това е нова страница в живота ми. Връщам се на познато място с много приятели. Тук винаги съм се чувствал като у дома си", каза защитникът пред клубната телевизия при завръщането си.

"Много неща се случиха, след като напуснах "Левски" – сбъдна се моя мечта, да играя в Англия. Имахме страхотни моменти, но последният сезон не беше толкова добър, въпреки че дадох всичко от себе си. Когато си тръгвах от "Левски" споделих с момчетата, че някой ден ще се върна отново тук и ето, че това се случи. Отново съм част от "Левски", което ме радва, знаех, че ще стане така".

"Бях част от националния отбор за квалификациите, надявам се да играя и на световното в Русия. Естествено, в личен план се надявам да спечеля трофей с "Левски". Знаете, играх финал, но тогава не успях за съжаление", завърши Белаид.

Белаид носи екипа на столичния гранд от началото на 2014-а до края на 2015 година. Той изигра общо 63 мача за "Левски" във всички турнири, в които вкара един гол.