на живо

Академията на "Левски" с най-добро представяне от 2012 г.

Четири възрастови групи са шампиони, три завършват на второ място

levski.bg

Футболната академия на "Левски" регистрира най-доброто си представяне в елитните юношески първенства от 2012 г. насам, отчетоха от клуба. Отборите до 13, 14, 15 и 16 години са първенци в своите възрастови групи, а формациите до 17, 18 и 19 заемат вторите места в класиранията на съответните първенства.

От "Левски" благодариха на всички треньори и техните щабове за постигнатите резултати.

"Днес няма да има обичайните цифри и отчети, защото има една гордост, която е неподвластна на времето и не се измерва в кампании и пари. Тя е светлинката в далечината или малкото огънче, което ревностно пазим на завет в сърцата си, за да се разрази един ден в пожар.... Децата на "Левски" - чистата "синя" любов, за която мечтаем да видим пораснала и непобедима!

Бъдете горди, нашите деца преподават! Академия "Левски" постигна най-доброто си представяне в елитните юношески първенства от 2012 година насам:

- U19 - 2-ро място
- U18 - 2-ро място
- U17 - 2-ро място
- U16 - 1-во място
- U15 - 1-во място (впечатляващите 17 победи и 1 равенство)
- U14 - 1-во място
- U13 - 1-во място

Има ли по-добро доказателство от това, че "Левски" е по-жив отвсякога?

Изказваме своята най-искрена благодарност за усилията и лишенията на всички треньори и старши треньори, треньори на вратарите, кондиционни треньори и всички замесени в успехите на нашата ДЮШ.", пише в съобщението на клуба.