на живо

Акрапович: Играчите приеха стила ми, ще ставаме още по-добри (ВИДЕО)

"За мен е важно да не се скриваме на терена", заяви треньорът на ЦСКА

Акрапович: Играчите приеха стила ми, ще ставаме още по-добри (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович изрази задоволството си не само от трите точки в дербито с "Левски", но и от представянето на тима при успеха с 1:0 срещу "сините". Босненецът смята, че отборът е приел стила му и тепърва ще се подобрява.

"Дербито винаги е дерби. Никой не се отказва. И двата отбора са надъхвани от феновете. Никой не иска да се срамува пред тях. Играчите показа морал. За в бъдеще трябваше да разчитаме на този морал. Днес не получихме гол. В последните мачове имаме допуснати само 3, мисля. Доволен съм много от целия отбор и как приеха стила ми на игра. Смятам, че ще станем още по-добри.", каза Акрапович.

Снимка: Lap.bg

 "Не можах да сменя Амос Юга, защото нямам такъв тип играч. Той е "шеф" на терена. Такъв прякор съм му поставил. Много важен играч. Моята дясна ръка. Аз имам самочувствие като треньор, когато той е на терена. В тази ситуацията той искаше да изрита топката, но уцели противника. Не му се сърдя. Спечелихме три точки, това е важното"

"1:0 за мен е достатъчно. Това са три точки. За мен има по-голяма значение нещо друго. Важно е да не се скриваме на терена. Винаги ще е трудно за противниците ни да ни победят, когато сме стабилни"

"Разчитам на всички играчи. Със сигурност има оферти за Али Соу. Но той е футболисти за много пари. Ще видим, може да се искат още пари за него. Нямам голяма нужда от играчи. Вече сме близо до това футболистите да разбират моите виждания. Единствено трябва да вкарваме положенията си", допълни босненецът.

Снимка: Lap.bg