на живо

Акрапович към Ганчев: Върнете се на работа, за да бъде бъдещето на ЦСКА по-светло

"Винаги пускам най-силния си отбор в игра", каза треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на футболния ЦСКА Бруно Акрапович се обърна към собственика на клуба Гриша Ганчев по време на традиционната пресконференция преди утрешното домакинство на "Черно море" в среща от Първа лига.

Преди дни бизнесменът и Юлиан Инджов (двамата държат по 40% от акциите) заявиха, че ще прекратят дейността си в клуба и ще предоставят безвъзмездно ценните книжа на желаещи да ги притежават. Решението идва след остра критика от страна на организацията на феновете "Офендърс" за трансферната политика на клуба. 

"Бих му казал да се върне на работа утре и да работим, за да бъде бъдещето на ЦСКА още по-светло", заяви Акрапович. 

Той изрази увереност, че трусовете около ръководството няма да повлияят на играта на тима.

"Бяхме изненадани от новината за напускането на Гриша Ганчев, но това е нещо, което се случва, трябва да го приемаш по този начин. Тази ситуация не е по-лоша от това, което съм преживял. Надяваме се всички на позитивно развитие. Повдигнах отбора, на мен това ми е работата. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Не знаем точно как да го приемем. Момчетата искат да се раздават на терена. Трябва да влизаме в единоброства, да сме агресивни на терена и да събираме точки", каза Акрапович.

Снимка: Lap.bg

Босненският специалист е категоричен, че няма да прави големи промени в състава за срещата с "Черно море", за да запази футболисти за мача с "Лудогорец" на 27 февруари. 

"Мен ме интересува само следващия мач, искаме да се движим напред. Благодарим на господин Ганчев, но ние трябва да продължим по този начин, както досега. Искаме да зарадваме нашите фенове. Бисмарк се раздава, уникално е да гледаш как го прави. Иска да играе, но там ситуация е по-трудна, защото идва извън Европейския съюз, но трябва следващата седмица да е готов. Винаги пускам най-силният си отбор в игра", каза той.