на живо

Акрапович: Важни са момчетата, които са тук (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА разказа как ще се справи с липсата на Валентин Антов

Lap.bg

Доволен от представянето на своите футболисти по време на зимния подготвителен лагер, със самочувствие и надежди за победа - така треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович ще подходи към първия мач на своя тим от пролетния полусезон срещу "Славия". 

Двата отбора се изправят един срещу друг на 13 февруари от 17:30 ч.

"Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победа, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим. Някои момчета си тръгнаха - важно е тези, които са тук, да са раздават. Всички общо-взето са добре, имаме широк избор, за един треньор това е важно", заяви Акрапович.

Снимка: Lap.bg

В последните месеци "червените" се разделиха с четирима играчи. Най-основният проблем ще бъде отсъствието на Валентин Антов, който се превърна в титуляр в защитата на тима. Той ще играе под наем в италианския елитен "Болоня".

"Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем. Работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно. Наясно съм със състава. Има двама играчи, които няма да са пейката. Имаме на всеки пост един или двама, които могат да играят. Утре ще излезем със силен състав. Щом играем за ЦСКА и имаме такъв силен отбор, имаме сили да победим всеки.", категоричен е треньорът.

Акрапович заяви още, че не се притеснява от тежките метеорологични условия, които се очакват утре. Според синоптиците температурите ще паднат още. Очаква се и снеговалеж.

Снимка: Lap.bg

"От времето няма какво да се притеснявам. То е еднакво и за нас, и за противника. Трябва футболистите да се адаптират максимално добре към условията", заяви Акрапович.