на живо

Александър, който не пропуска тренировка на Цвети Пиронкова

И се грижи за музикалния фон

Instagram

Как тренира Цветана Пиронкова, когато не е на турнир? С много настроение и верен помощник!

В социалните мрежи българската тенисистка публикува снимки от сутрешното си занимание у дома. Неотлъчно до нея е синът ѝ Александър.

"Имам си най-сладкия партньор за сутрешна гимнастика! Няма шанс да започна да правя упражнения и той да не се включи и да внесе настроение със звънкия си смях", пише тенисистката. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova)

И дори разкрива, че синът ѝ се грижи за музикалното озвучаване на тренировките. Той вече знае коя е любимата песен на мама: "Adventure of a lifetime" на "Колдплей".

Александър скоро ще стане на 3 години. Той бе причината Пиронкова да сложи на пауза тенис кариерата си. Тя се завърна на корта през септември 2020 г., като впечатли всички, достигайки до четвъртфинал на Откритото първенство на САЩ.

Снимка: Getty Images

За последно българката игра в основната схема на турнира от Големия шлем в Австралия. Тя отпадна в първия кръг. Все още не е ясно кой ще е следващият турнир, на който ще играе Пиронкова. Тенисистката внимателно подбира ангажиментите си, за да може да посвещава достатъчно време на семейството си.