на живо

Александър Зверев в прегръдките на 8 години по-възрастна актриса

София Томала имаше връзка в бившия вратар на "Ливърпул" Лорис Кариус

Кое е по-интересно - зашеметяващата тенис кариера на Александър Зверев или личния му живот? Двете неща сериозно си съперничат в последните месеци!

След като в началото на 2020 г. бившата му половинка го дари с дете, а по-предишната го обвини в домашно насилие, Зверев отново е водеща новина в таблоидите. Този път заради връзката си с 8 години по-възрастната красавица София Томала. 

Медиите в Германия разкриват, че актрисата и тенисиста се познават от години, но едва сега искрите помежду им са превърната във връзка. В момента 24-годишният Зверев е 4-ти в световната ранглиста. Той спечели златен медал от олимпийските игри в Токио преди няколко месеца и игра на два полуфинала на надпревари от Големия шлем през сезона - "Ролан Гарос" и Откритото първенство на САЩ.

След тези надпревари явно германецът има нужда от почивка и я прекарва на топло екзотично място с новата си любима. Това показва последната снимка в нейния профил. 

Томала е добра позната на спортните журналисти. Тя беше половинка на бившия вратар на "Ливърпул" и настоящ страж на "Унион" Берлин - Лорис Кариус. Двамата се разделиха след като той ѝ изневери. 

Смята се, че германската актриса и модел е причината за развода на известната певица Гуен Стефани с Гавин Росдейл през 2015 г. 

Наскоро от Асоциацията на тенисистите започнаха разследване срещу Зверев. Причината са обвинения в домашно насилие от страна на бившата му приятелка Олга Шарипова. Тя твърди, че тенисистът я е ударил няколко пъти през 2019 г., по време на турнири.