на живо

Ангел Петричев към bTV: Други въпроси имате ли?

"Може би трябва да заколим някакво животно, не ни върви", каза изпълнителният директор на "Лудогорец"

Ангел Петричев към bTV: Други въпроси имате ли?

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев не пожела да отговори на въпрос на репортера на bTV Флорина Иванова след като разградчани отпаднаха от турнира за Купата на България. "Орлите" загубиха от "Левски" след изпълнение на дузпи на стадион "Георги Аспарухов".

"Казвате след всеки мач, че "Лудогорец" е по-добрият отбор, но направихте равенство с "Етър", а сега отпаднахте от "Левски". Има ли повод за притеснение, тъй като не видяхме тази сила, която декларирате?", попита репортерът на bTV.

"Други въпроси имате ли? Нямам отговор на въпроса", заяви Петричев.

"Целта на "Левски" очевидно беше да стигне до дузпи, където е въпрос на късмет. Аз мисля, че през цялото време доминирахме. Не знам какво показва статистиката, но "Лудогорец" бе по-добрият отбор на терена. Честито на "Левски", желая им успех. Ние се концентрираме в шампионата. Мисля, че не ни изненадаха с нищо“, коментира преди това той. 

"Неприятно е колкото всяка загуба, не знам някой да е измислил измервател за това. Би следвало да си извадим изводите. Очевидно купата не е нашият турнир. Може би трябва да заколим някакво животно, не ни върви определено", завърши Петричев.