на живо

Ангел Петричев: Нямаме оправдание, трябва да си дадем сметка какво се случи (ВИДЕО)

БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе един от малкото представители на тима, който говори пред медиите след загубата с 2-1 от Милсами и отпадането от „Шампионска лига” още в квалификациите с общ резултат 3-1.

„Трябва да преспим, за да казваме нещо категорично, като мнение. Аз искам да се извиня на нашите привърженици и на двамата братя Домусчиеви, които са ни осигурили всичко възможно, за да постигнем целите, които са ни поставени. Нямаме оправдание. Финансирането ни е финансиране, попълненията са ни попълнения и базата ни е база. Днес ни отстрани отбор, който пристигна в Разград с автобус, победи ни в Разград, победи ни и в Орхей. Нямаме оправдание, трябва да си дадем много ясна сметка какво се случи.

„Сега е още повече време за мъже. В тази ситуация ще си проличи кои са хората, които държат на Лудогорец и които искат проектът да се развива. Важното е да намериш сили да продължиш напред.

„Към този момент съдбата на Бруно Рибейро не е променена. Съдбата на един треньор е общо решение, не мога аз еднолично да кажа тази вечер какво ще се случи,” заяви Петричев.