на живо

Ангел Петричев: Срам, нищо не ни оправдава (ВИДЕО)

Едуард Ераносян: Щом те са победили, значи е заслужено

Ангел Петричев: Срам, нищо не ни оправдава (ВИДЕО)

Третият в "Б" група Локомотив (Горна Оряховица) изненадващо победи шампиона Лудогорец с минималното 1:0 в осминафинална среща от турнира за Купата на България.

Ето какво споделиха някои от някои от големите фигури в Лудогорец след мача:

Ангел Петричев (изпълнителен директор на Лудогорец): "Бяхме наясно, че ще получим сериозна съпротива тук. Бяхме наясно с качествата на Локомотив. Треньорът ги предупреждаваше, че можем да получим гол от статично положение, получихме го. Оттам-нататък видяхте. Момчетата се затвориха, биха се до последно, поздравления за отбора на Локомотив. Нищо не ни оправдава, още повече, че играхме с човек повече през второто полувреме. Противопоставиха ни се с мъжка игра, и си спечелиха двубоя. За нас е срамна работа, няма какво да кажа"

Едуард Ераносян (старши треньор на Лудогорец): "Щом те са победили, значи е заслужено, без значение колко положения сме създали и колко сме владеели топката. Жалкото е, че отпадаме от Купата - нещо, което е срамно за Лудогорец. Причината винаги е в мен. Има ли загуба, или загуба на точки, причината винаги е в треньора. Аз не бягам от отговорности".