на живо

Ангелите на "Борусия" Дортмунд (ВИДЕО)

Четири красавици ще помагат на футболистите да бъдат в отлична форма

"Борусия" Дортмунд е едва на седмо място в класирането на Бундеслигата. След поредица колебливи резултати, "жълто-черните" решиха да сложат край на лошата си форма. А ръководството се довери на максимата, че красотата ще спаси света... В този случай - сезона.

От тима вече могат да се похвалят, че имат най-красивите фитнес инструкторки в света.

От края на декември 2020 г. работа с отбора започнаха 4 невероятни красавици - Памела Райф, Алиса Шмид, Марайке Шпалек и Фернанда Брандао. Те провеждат кратки интензивни фитнес тренировки с всеки от играчите. Упражненията са достъпни за гледане и от феновете на отбора, които искат да са във форма.  

Кои са четирите ангела на "Борусия"?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pamela Reif (@pamela_rf)

Освен световноизвестна фитнес инструкторка, Памела Райф е и модел на спортни стоки, а в "Инстаграм" има повече от 7 милиона последователи. В началото на годината, когато в Германия властваха строгите мерки за социална изолация заради пандемията от коронавирус, тя води онлайн тренировки с футболистите на "Падерборн", но сега Памела ще им "изневери" с Арлинг Холанд, Джейдън Санчо и Марко Ройс.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Алиса Шмид е позната като "най-красивата атлетка в света". Младата германка е и модел, като през есента помагаше на "Борусия" Дортмунд при тренировките им на пистата за лека атлетика. Въпреки красотата си, Алиса казва, че иска да бъде разпознавана заради спортните си постижения, а не заради външния си вид.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by  (@mareikespaleck)

Марайке Шпалек е родена в града на кръвния враг на вестфалци – „Шалке 04“ – Гелзенкирхен. Тя е дипломиран фитнес инструктор, а освен това се е появявала на кориците на редица списания, сред които и "Плейбой".

Инструкторка на "Борусия" ще бъде и бразилската певица и танцьорка Фернанда Брандао. От дълги години тя живее в Мюнхен, където развива своята кариера. На сцената си е партнирала с Енрике Иглесиас, Шаги и много други музикални звезди. Фернанда е и лицензиран инструктор по аеробика, боди пъмп и тае бо, което я води до място във фитнес квартета на Дортмунд.

Заниманията с дамите са част от програма, която развиват от клуба. Видеоклипове от тренировките са достъпни в интернет, а вече имат стотици хиляди гледания.

По време на тренировките инструкторките не само подлагат футболистите на сложни упражнения, но също така провеждат интервюта, в които "измъкват" интересни подробности за личния живот на футболистите и отношенията в съблекалнята.

Как да откажеш на такива красавици?!