на живо

Английските таблоиди разделиха Гришо и Никол

"Нещата не изглеждат добре", твърди близък на американската певица

Twitter

Любовната връзка между най-добрият български тенисист Григор Димитров и американската певица Никол Шерцингер е към своя край. Това твърдят английски таблоиди, позовавайки се на близък до половинката на спортиста.

Според източниците на "Сън" Димитров и 38-годишната Никол не са се виждали от 2 месеца, а българинът не е бил до нея, когато тя е трябвало да решава лични проблеми. 

"Нещата не вървят добре. Не изглежда, че ще успея да ги оправят. Никол е много заета жена, а Григор също пътува доста по света заради тенис турнирите. Тя имаше някои лични проблеми, с които да се справи, а Григор не бе до нея, за да я подкрепи. Не е лош човек, чудесен е, но връзката им не е лесна. Сега са в почивка. И преди се е случвало, но се справяха. Този път приятелите им са убедени, че нещата са сериозни", разказа близък до двойката. 

От "Сън" са потърсили коментар от двете страни, но не са получили официален отговор. 

Шерцингер и Димитров са заедно от 2016 г. Певицата дори посети България преди турнира в София и прекара няколко дни със семейството на тенисиста. 

Наскоро пък българинът беше забелязан да води задушевен разговор с бившата си половинка Мария Шарапова. Двамата деляха една ложа на благотворителния турнир в Мадрид. Според таблоидите именно тази близост може да е повлияла на влошените отношения между Гришо и Никол.