на живо

Антъни Иванов: Ще се завърна още по-силен!

Плувецът, който бе диагностициран с COVID-19, вече се чувства по-добре

Плувецът Антъни Иванов, който даде положителна проба за коронавирус, обяви, че вече се чувства по-добре. Родният талант използва профила си в социалната мрежа "Инстаграм", за да увери, че ще се завърне по-силен.

"Понеже чух и прочетох доста глупости от сорта на “кариерата му приключи”, “няма да плува повече” и т.н., исках да ви кажа какво точно се случва. Имах температура 1 ден и след това не съм имал симптоми. В момента всичко е наред, нямам проблеми с дишането, за съжаление на някои от вас. Съжалявам, че съм добре, хаха. Нито ще спра с плуването, нито ще се откажа от мечтата ми да изляза на финал догодина с българския флаг на гърдите ми. Така че на всички доброжелатели - дано вие не се разболеете наистина. Аз ще се върна още по-силен", написа Иванов.

 
 
 
View this post on Instagram

Понеже чух и прочетох доста глупости от сорта на “кариерата му приключи”, “няма да плува повече” и т.н исках да ви кажа какво точно се случва. Имах температура 1 ден и след това не съм имал симптоми. В момента всичко е наред, нямам проблеми с дишането за съжаление на някой от вас. Съжалявам, че съм добре хаха. Нито ще спра с плуването, нито ще се откажа от мечтата ми да изляза на финал догодина с българският флаг на гърдите ми. Така, че на всички доброжелатели, дано вие не се разболеете наистина. Аз ще се върна още по-силен

A post shared by Antani Ivanov (@antaniivanov_fly) on

Тагове: