на живо

Антон Карачанаков: Не се притесняваме и искаме да побеждаваме

Разберете какво още каза крилото на Славия

Победата на Славия с 2:1 далеч от дома срещу Берое е успокоила футболистите на столичния отбор след серията от три поредни двубоя без победа в "А" група, заяви крилото на "белите" Антон Карачанаков

Той реализира двете попадения за успеха на Славия в Стара Загора в понеделник вечерта.

"Противопоставихме се успешно на един от силните отбори у нас. Имахме много положения, които изпуснахме. Вкарахме толкова голове, колкото ни бяха необходими, за да бием. Важното е, че си тръгнахме с трите точки. Този резултат (2:1) срещу Берое малко ни успокоява, но сега трябва да бием и Ботев (Пловдив)", заяви Карачанаков на пресконференция.

Според него е важно Славия да продължи със силните игра и с победите, след като отборът беше в челната тройка в първите десет кръга от новия сезон.

"Нямаме конкретно поставена задача, трябва да побеждаваме. Млад отбор сме и трябва да трупаме опит. Искаме да покажем всичко, на което сме способни. Чувствам се добре в Славия. Има много мачове до края на сезона, ще дадем максимума. Неприятно е, че отпаднахме рано от турнира за купата на България, но мачовете не си приличат един с друг. Славия е стар отбор и не се притеснява от никого", каза още Антон Карачанаков, който има четири гола с екипа на "белите" през настоящия сезон.