на живо

Антон Недялков: Десподов ще ни липсва. "Малмьо" са нещо като "Ласк" Линц

Гледайте "Малмьо" - "Лудогорец", утре (18 август) пряко по bTV Action от 21:30 ч.!

Антон Недялков: Десподов ще ни липсва. "Малмьо" са нещо като "Ласк" Линц

Кирил Десподов, който натрупа картони и няма да играе за своя "Лудогорец" срещу "Малмьо" в първия мач от плеофите за влизане в Шампионската лига, ще липсва на съотборниците си. Това заяви капитанът на тима Антон Недялков преди заминаването на тима за Швеция.

"Малмьо" - "Лудогорец" може да гледате пряко по bTV Action на 18 август от 21:30 ч.!

"Знаем какви качества има Кирил Десподов. Ще ни липсва. Той е бърз футболист, а на нас ни трябват такива, които слагат под натиск тяхната защита. До колкото съм запознат с "Малмьо", те са нещо като "Ласк" Линц, само че с по-добри качества. Опитват се да правят висока преса, максимално да слагат натиск. Очаквам да е труден мачът, но се надявам да излезем победители. Ако играем това, което можем, и правим това, което трябва, мисля, че ще сме победители в мача", заяви Недялков.

Снимка: Lap.bg

Ако отстрани шведския тим, "Лудогорец" ще играе за трети път в групите на Шампионската лига. "Орлите" прескочиха пресявките на най-силния европейки клубен турнир през сезони 2016/2017 и 2018/2019.

"Не бих казал, че има напрежение. Стигнахме до една степен до това, което искахме. Остава още една крачка да направим. Мисля, че всички знаят каква е важността на мача. Ще излезем, ще се забавляваме, ще направим всичко възможно да победим и ще видим какво ще се случи", заяви Недялков.

Снимка: Lap.bg

За Швеция футболистите заминаха отпочинали, тъй като мачът им срещу "Арда" от последния кръг на първенството беше отменен.

"Когато имаш 2-3 дни повече почивка и времето да изработиш това, от което треньорът има нужда, винаги е от полза. Надявам се да се получат нещата, които сме работили и да излезем победители от мача", каза Недялков.

Гледайте "Малмьо" - "Лудогорец", утре (18 август) пряко по bTV Action от 21:30 ч.!