на живо

Антон Недялков: Пред мен се открива цял нов свят

Защитникът е доволен от трансфера си в американския "Далас"

Lap.bg

Антон Недялков и много доволен от трансфера си в "Далас". Защитникът даде интервю за официалния сайт на американците, като разкри, че се надява с този си ход да се утвърди в националния отбор на България.

"Пред мен се открива цял нов свят и съм много развълнуван. Не знаех кой знае какво за "Далас" освен нещата, които прочетох в интернет. Наясно съм обаче, че клубът разполага с отлична база и невероятни фенове. През миналия сезон отборът е спечелил няколко турнира и се надявам с мен в състава победите да продължат", сподели Недялков пред сайта на новия си тим.

"Обичам често да играя с топката и да помагам на съотборниците си. Старая се да действам опростено, но ефективно. Най-голямата ми сила е, че на терена използвам ума си", така описа стила си бранителят.

"Надявам се трансферът в МЛС да ми помогне да се наложа като постоянен титуляр в националния отбор. Ще дам всичко от себе си, за да се развивам като футболист и да съм полезен за "Далас". Искам отборът да спечели всичко възможно, а аз ще се влагам на 110% и разчитам, че по този начин ще продължа прогреса си и в националния отбор на България", каза още Недялков.