на живо

Антон Велков: "Не трябва да се заблуждаваме от резултата" (ВИДЕО)

bTV

„Много добре знаем къде се намираме. Мога да коментирам единствено моя отбор. Никой не трябва да се чувства обиден или заблуден от резултата. Радвам се, че видях напрежение в моите футболисти. Те си дават сметка в какъв клуб са дошли и пред каква публика. Хареса ми желанието за игра и комбинациите. Посглобили сме се за тези двадестина дни. Трябва да бъдем доволни, че нашия отбор го има, и че сме намерили тези момчета, които играят с хъс и желание. Доволен съм от общото поведение. Трябва да видим къде допускаме грешки. Пропускаме много чисти положения. Паралелно с шампионата, много често ще трябва да си сверяваме часовника с по-добри отбори, за да знаем къде се намираме,” каза Антон Велков.

„Събитието днес е първото събиране. Горчилката от случилото се през миналите месеци поотмина. Затворил съм тази страница и гледам напред. Времето, в което трябва да въпрен отбора където му е мястото не е малко. Оставам само с положителното от днешния ден,” продължи треньорът на Локомотив София.

„Условията се подобряват с всеки ден. За отбор от „А” окръжна група имаме най-добрите условия. Единственото място където спирам да мисля за кариерата си е Локомотив София. Този отбор е моят дом. Големи футболисти са минали от тук. Мястото му не е в „А” окръжна. Искам футболистите да имат полза от това, че аз съм тук. Кариерата в момента не ми е най- големият проблем,” завърши  Велков.