на живо

Антов: Готвим се все едно не е имало предишен мач с "Йънг Бойс"

Гледайте ЦСКА - "Йънг Бойс" пряко по bTV Action от 19:15 ч. днес (26 ноември)

Антов: Готвим се все едно не е имало предишен мач с "Йънг Бойс"

В началото на ноември ЦСКА загуби с 0:3 при гостуването си на "Йънг Бойс" в среща от груповата фаза на Лига Европа. Днес (26 ноември) на "червените" им предстои да опитат да вземат реванш.

Мача между българския тим и 14-кратните шампиони на Швейцария може да гледате пряко по bTV Action от 19:15 ч.

Според капитана на ЦСКА - Валентин Антов, загубата в предишната среща няма да повлияе на отбора в днешния мач, а "червените" са си извадили поуките от него.

"Загубихме с лош резултат, не се представихме на ниво, но не мисля, че има някаква психологическа бариера. Това са мачове в Европа със силни съперници. Просто се готвим все едно не е имало предишен мач. Разбира се, трябва да си вземем поуките от него, да се представим на по-добро ниво и да спечелим мача", заяви младият Антов и добави:

"Трябва да бъдем компактни, дисциплинирани, да играем като отбор и да покажем, че искаме победата повече"

Снимка: Getty Images

В ЦСКА предприеха промени след поражението в Швейцария. "Червените" вече имат нов треньор - Бруно Акрапович. Специалистът беше начело на "Локомотив" Пловдив и успя да изведе състава до два триумфа в турнира за Купата на България.

До момента той има един официален мач начело на ЦСКА. В него "червените" победиха "Ботев" Ихтиман. Срещата с "Левски" от първенството беше отменена заради големия брой заразени в редиците на "сините".

Снимка: Lap.bg

"Водим много сериозна подготовка за мача. Акрапович иска да има много дисциплина, да играем директен футбол. Ще наложи леки промени най-вероятно, но всичко с времето си. Още сме отскоро, така че няма как да има драстични промени. Лека-полека се надявам да се напаснем към неговия стил, а той - към новите футболисти, които има. Не е хубаво да се говори преди мач за тези неща. Ще се видят на мача. Със сигурност ще изглеждаме по различен начин от това, което беше преди.", анализира Антов.

Снимка: Getty Images

"Когато има нов треньор, всички са много мотивирани да се докажат, да си спечелят място в отбора. Така е и при мен. Аз съм в ЦСКА, доста треньори вече смених. Свикнали сме и се надяваме да се представим добре на терена", добави той преди срещата с "Йънг Бойс".

Гледайте ЦСКА - "Йънг Бойс" пряко по bTV Action днес (26 ноември) от 19:15 ч.