на живо

Арестуваха Мартин Камбуров в Пловдив

Футболистът на "Берое" е задържан след скандал за неправилно паркиране

Легендата на "Локомотив" Пловдив и настоящ футболист на "Берое" - Мартин Камбуров - е бил арестуван днес в Пловдив заради хулиганско поведение спрямо служители на общинска полиция и синята зона.

Това потвърди за bTV директорът на областната дирекция на МВР в града под тепетата старши комисар Атанас Илков.

Мартин Камбуров е задържан за 24 часа в ареста на 3-то Районно полицейско управление след скандал със служители на общинското предприятие „Паркиране и репатриране“, които поставили скоба на автомобила му в района на улица „Полковник Сава Муткуров“.

Според шефа на пловдивската полиция, Камбуров се държал изключително арогантно и хвърлил банкноти по служителите на общинското предприятие. Именитият нападател продължил да се държи по същия начин и спрямо повиканите на място общински полицаи.

Никола Диев - пряк очевидец на скандала, обаче разказва друго: „Паяк слага скоби на коли. В същия момент комшийката се обадила горе на Мартин. Той, докато слезе... те сложиха скобите.... И пита: „Колко струва? Какво става момчета“ . Даде им пари момчето. Обаче, проблемът стана, че те не взеха парите. В този момент той им каза: „Махнете скобите. Ето, аз си плащам акта, колкото струва“. Обаче, те не реагираха дори. След което той хвърли парите на земята, което според мен беше грешката. Махна скобите и тръгна с колата. Това беше цялата история. След това дойдоха 3-4 патрулки – изглеждаше така, сякаш е станал супер екшън“

Мартин Камбуров е бил арестуван заедно с негов приятел, който снимал с телефон уличния скандал.

Тагове:

@