на живо

Арсен Венгер: "Лудогорец" е добър отбор с богат опит

Ние обаче сме фаворити и трябва да спечелим, отсече мениджърът на "Арсенал"

БГНЕС

"Лудогорец" вече има солиден опит в Шампионската лига. Гледах мача с "Пари сен Жермен" и видях един много добър отбор", заяви мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер по време на пресконференцията преди утрешния сблъсък между двата тима на "Емиратс". Френският специалист обаче бе категоричен, че "артилеристите" са фаворити и очакванията са за победа. 

"Нямаме проблеми с контузени футболисти. Съставът ни е същият от мача със "Суонзи". Спечелихме няколко поредни срещи и сме доволни, но аз мисля само за следващия двубой и как да победим в него. Трудно е да правиш промени, когато отборът печели, но понякога е наложително. Отборът е концентриран, искаме да играем нашия футбол, да подобряваме представянето си. Уверени сме, играем със самочувствие. Домакини сме, фаворити сме и всички очакват да спечелим", коментира Венгер.

"Утрешният мач е изключително важен. Трябва да спечелим трите точки на всяка цена - заяви френският халф на "Арсенал" Франсис Коклен. - Знаем, че "Лудогорец" е добър отбор - гледахме мача с "Базел". Ние обаче сме "Арсенал". Конкуренцията тук е огромна и всеки от нас трябва да се бори за мястото си в състава всекидневно".