на живо

"Арсенал", "Борусия" и още много футбол в каналите на bTV Media Group

Ще ви покажем на живо пет срещи от 1/16-финалните реванши в Лига Европа

Reuters

Много футбол с марка Лига Европа в каналите на bTV Media Group тази вечер. Ще ви покажем пет от най-вълнуващите срещи от 1/16-финалните реванши в турнира.

Стартът е в 18:00 ч., когато "Локомотив" Москва приема "Ница", пряко по bTV Action. Руският тим спечели с 3:2 първата среща във Франция. "Ница" поведе с 2:0 след голове на Марио Балотели, но Мануел Фернандеш обърна мача с хеттрик.

Снимка: Reuters

Веднага след този двубой, от 20:00 ч. по bTV Action, е втората среща между "Виляреал" и "Олимпик" Лион. "Хлапетата" постигнаха успех с 3:1 у дома, като мачът бе изключително зрелищен и с куп интересни ситуции пред двете врати.

"Жълтата подводница" далеч не е за подценяване и със сигурност ще има своите шансове в реванша на "Ел Мадригал".

Снимка: Reuters

По същото време по спортния ни канал RING ще бъде излъчен мачът "Лайпциг" - "Наполи". Германският тим спечели с 3:1 като гост първия двубой и до голяма степен реши спора за място на 1/8-финалите.

В 22:05 ч. по bTV Action "Борусия" Дортмунд гостува на "Аталанта". "Жълто-черните" се пребориха за успех с 3:2 на "Сигнал Идуна Парк", а с основна заслуга за победата бе дошлият под наем от "Челси" Миши Батшуай.

Отново в 22:05 ч., но по RING, "Арсенал" приема "Йостерсуд". "Артилеристите" спечелиха безапелационно първата среща в Швеция с 3:0 и гледат смело към следващата фаза на Лига Европа.

Снимка: Reuters