на живо

"Арсенал" гледа към елиминациите, "Милан" търси задължителен успех срещу гърци

4 мача от турнира пряко в каналите на bTV Media Group

Getty Images

Четири дербита от четвъртия кръг на Лига Европа ще ви покажем пряко в каналите на bTV Media Group. Започваме с "Евертън" - "Олимпик" Лион от 20 ч. по bTV Action.

Мърсисайдци изпитват огромни затруднения в турнира. Те нямат победа от началото на груповата фаза, като до момента са спечелели само 1 точка. "Карамелите" загубиха с 1:2 домакинството си на "Олимпик" Лион в предишния кръг и сега ще хвърлят всички сили за едно по-достойно представяне до края на тази фаза.

Снимка: Getty Images

"Хлапетата" се намират на втора позиция в групата и се нуждаят от задължителен успех срещу англичаните тази вечер.

От 20 ч. по RING ще ви покажем АЕК - "Милан". "Росонерите" показват няколко лица от началото на сезона. След слабото си представяне в Серия "А" те разчитат на запомнящи се мачове в Лига Европа.

"Милан" има 2 победи и 1 равенство, но оставането им на върха в групата минава през задължителен успех срещу тима от Атина. При успех АЕК ще задмине италианците и ще оглави класирането.

Снимка: Getty Images

Непобеденият "Арсенал" посреща "Цървена звезда" на "Емиратс" от 22:05 ч. Срещата ще бъде излъчена пряко по  bTV Action.

"Артилеристите" очаквано не срещат никакъв отпор в стоята група, а при нов успех срещу сръбския гранд ще си подпечатат визите за 1/16-финалите. "Звезда" ще се хвърли с всички сили в мача, защото само победа ще запази шансовете им за излизане от групата.

Снимка: Getty Images

Последният двубой в програма е "Атлетик" Билбао - "Йостерсунд". Той започва от 22:05 ч. и ще бъде излъчен по RING.

Тимът от Швеция е една от приятните изненади на тазгодишното издание на Лига Европа. До момента "Йостерсунд" има две победи - срещу "Херта" Берлин и "Зоря" Луганск, и равенство 2:2 при домакинството си на баските в предния кръг.

Снимка: Reuters

За разлика от шведите, тимът от Билбао не се представя на очакваното ниво. "Атлетик" има само две точки, като се намира на трета позиция в групата. Единствено успех срещу "Йостерсунд" ще запази живи шансовете на испанците за класиране напред.

Всички четири срещи ще бъдат излъчени на Voyo.bg, както и на bTV Radio.