на живо

Григор се радва на специален подарък (СНИМКА)

Нова картина краси дома на българина в Монте Карло

Instagram

Световният номер 19 Григор Димитров позира с красивата творба на артиста Самар Джаншан, която получи като подарък през август.

Самар е известна със своите акрилни и пастелни картини, които популяризира в "Инстаграм" под името Paintingsbysamar.

"Горда съм, че създадох персонализирана картина за професионалния тенисист Григор Димитров. Работихме заедно, за да изберем цветовата гама и обекта, за да съвпаднат с неговия стил и дом", обясни самата тя, публикувайки снимки на картината и новия ѝ притежател преди няколко седмици.

Явно 29-годишният тенисист най-после е намерил време да окачи творбата на една от стените в  дома си. 

Снимка: Instagram

Димитров няма да участва в повече турнири до края на годината. Той получи контузия и затова отказа поканата за "София Оупън".

Самар рисува по-скоро за удоволствие. Тя работи като "лайф коуч" или съветник, който мотивира своите клиенти. 

Тя е учила социални науки в Американския университет в Бейрут, а след това е работила в икономическия и социалния екип на ООН. След това се насочва към развитието на собствен бизнес, свързан с дизайн и производство на шоколад. 

Живяла е в Йордания, Ливан, Кипър и Швейцария, където се запознава с местните нрави и научава езици. Това ѝ помага в работата като "лайф коуч". Самар се обучава как да прилага програми за намаляване на стреса и хипноза.

Снимка: Instagram

Работи със спортисти, които искат да подобрят психологическата си устойчивост и поведението си по време на мачове.

През целия си професионален път Самар има подкрепата на своя съпруг Патрик, който е изпълнителен директор на няколко компании, свързани с производство на храна и обработка на тютюн.