на живо

Аржентинска красавица: Дори не познавам Икарди. Не съм го разделила с Уанда

Мария Еухения Суарес отрече да е причината за раздора на известната футболна двойка

Мария Еухения Суарес, по-известна като Чайна, е една от най-обсъжданите жени в последните дни. Аржентинската актриса, певица и модел е сочена за причината за раздялата между футболиста на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди и неговата съпруга и мениджър Уанда Нара. 

Преди дни госпожа Икарди написа категорично съобщение в социалните мрежи: "Още едно семейство, което съсипа заради проститутка". Веднага стана ясно, че връзка с него има съпругът ѝ. 

Според медии в Италия, Икарди е имал афера с Чайна, а блондинката е разбрала. Аржентинката отрича: "Не знам откъде се появи това! Или от кого! Дори не ги познавам тези хора. Аз самата сложих край на връзката си наскоро"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)

Издания в Южна Америка пък съобщават, че не става дума за "пълнокръвна" афера. Икарди и Чайна разменяли съобщения и провели няколко телефонни и видео разговори, а Уанда видяла това в телефона му и решила да се разделят.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by  (@mauroicardi)

Аржентинката е родена през 1992 г., а прякора с получава заради японските си гени, които са най-изразени във формата на очите. Чайна има три деца. С актьора Николас Кабре, с който бяха заедно от 2012 до 2013 г. имат дъщеря Руфина. А с неговия колега Бенхамин Викуня (2015-2021) - дъщеря Магнолия и син Амансио. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)

Според непотвърдени информации в едно от съобщенията на Чайна на телефона на Икарди пише: "Надявам се, че един ден ще можем да излезем заедно и никой да не ни разпознава". 

Едва ли след този драматичен скандал това може да се случи!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)