на живо

Асен Букарев: Не бягам от предизвикателствата. Имам план и той е "Левски" (ВИДЕО)

Новият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на "сините" говори пред клубната телевизия

Новият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на "Левски" - Асен Букарев, заяви в специално интервю за клубната телевизия, че не бяга от предизвикателствата и се надява да оправдае гласуваното му доверие.

"Чувствам се отлично. Работя за най-големия и обичан клуб. Място, на което се чувствам прекрасно. Ние спортистите не бягаме от предизвикателствата. Надява се да оправдая доверието", започна бившият футболист на "сините".

"Целите са свързани с развитието и успеха на клуба. Няма личен план за мен. Има общ план и се казва "Левски". Откакто господин Русев ме покани да поема тази длъжност, на плещите ми ляга голяма отговорност. Целите са ясни. От общи ще преминем към по-частни и детайлни, краткосрочни, дългосрочни, и ще следваме начертания път", продължи Букарев.

"Надявам се бъдещето да е светло и да постигнем целите заедно. Успях да се запозная с част от характера и философията на Делио Роси. Много сериозен и опитен човек. Ще се опитам да помогна, за да постигнем целите пред първия отбор".

"Феновете трябва да знаят, че както те обичат отбора, така и ние не можем без тях. Обичаме ги, уважаваме ги и не можем без тях. Единствено това. Няма случай стадионът да е бил пълен и "Левски" да не е постигнал успех. Не говоря за победа, а като цяло, говоря за истински успех - атмосфера, обединеност, добра игра, воля, резултатност. Надявам се стадионът да става по-пълен, хората да се върнат. Ние ще се постараем да осигурим добри условия. Не да идват само мъже или жени, а цели семейства", завърши новият мениджър на столичния гранд.