на живо

Асоциацията в Англия остави футболните съпруги да се оправят сами в Русия

Нежните половинки на играчите в трескаво търсене на охранители

Футболната асоциация на Англия може да лиши зрителите от една от най-приятните гледки по трибуните по време на мачовете на "Трите лъва" от световното първенство в Русия. Голяма е вероятността играчите на тима да не бъдат подкрепяни от своите красиви половинки!

Причината е, че ръководният орган на английския футбол остави съпругите и приятелките сами да организират посещението си в Русия. Преди последните няколко големи спортни форума, именно асоциацията основно се занимаваше с намиране на транспорт и хотели за семействата на футболистите. Сега обаче, предвид изострената политическа обстановка след случая "Скрипал", красавиците трескаво търсят места за настаняване.

И това не е най-големият проблем! Половинките на футболистите трябва да си осигурят охранители за пребиваването си в Русия и това може да спъне пътуването на доста от тях.

"По-малко от 3 месеца преди старта на първенството, всичко е в ръцете на съпругите. Те се притесняват най-много за сигурността. Хотелът и транспортът са лесни за организиране, но те трябва да се уверят, че цялото им семейство е в безопасност. Една от охранителните фирми вече официално заяви, че няма да им предоставя услуги по време на престоя им в Русия", твърдят запознати, цитирани от "Сън".

Атрактивните футболни съпруги се опасяват, освен от международната обстановка, след отравянето на Сергей Скрипал, от местните футболни фенове. По време на европейското първенство във Франция, руските привърженици бяха замесени в няколко скандала и бяха в основата на голяма част от боевете и безредиците по улиците.

Най-вероятно красавиците ще предпочетат хотел, който е на 30 минути от базата на техните половинки в Санкт Петербург.