на живо

Аспиликуета: Ще отпразнувам триумфа лудо, защото е нещо голямо (ВИДЕО)

"Много съм доволен и горд с отбора.", заяви капитанът на "Челси"

Аспиликуета: Ще отпразнувам триумфа лудо, защото е нещо голямо (ВИДЕО)

Капитанът на "Челси" Сесар Аспиликуета заяви, че се гордее с отбора след триумфа в Шампионската лига, постигнат с минимален успех над "Манчестър Сити". Испанецът поздрави не само титулярите, но и резервните играчи и треньорския щаб, отчитайки огромния им принос за втората купа от Шампионската лига в клубната история.

Аспиликуета не пропусна да спомене и добрата работа на легендата Франк Лампард, под чието ръководство "Челси" стартира сезона, преди да бъде сменен от Томас Тухел.

Снимка: Getty Images

"Много съм доволен и горд с отбора. На моменти имаше напрежение, но невероятна работа на момчетата, на екипа. Тези, които бяха на скамейката, трябва да бъдат поздравени и похвалени, защото те също свършиха огромна работа. Франк Лампард работи отлично с нас, направи доста неща, а след това дойде и Томас. И двамата трябва да бъдат поздравени.", каза Аспиликуета.

Снимка: Getty Images

"Днес имахме доста трудни моменти, а и като цяло през сезона, но изиграхме един страхотен мач и не допуснахме гол."

"Ще отпразнувам триумфа лудо, защото е нещо голямо! След 15-годишна кариера да стигна дотук... Помня и първия ми мач с "Олимпик" Марсилия. Тогава нещата не завършиха добре. Ето, че сега получих нова възможност да стана шампион и да се забавлявам. Съперниците не са ни подценявали по никакъв начин. Хаверц бе брилянтен.", завърши испанският национал.

Снимка: Getty Images