на живо

"Атлетико" и "Манчестър Юнайтед" не са забравили старата вражда

Гледайте осминафиналите в Шампионската лига пряко в каналите на bTV Media Group днес (23 февруари)

uefa.com

Шампионска лига никога не разочарова! Остават два от първите мачове от осминафиналите в най-силния европейски клубен турнир и те със сигурност ще приковат вниманието ви. Добрата новина е, че традицията се завръща и ще ви ги покажем пряко по bTV Action, RING и VOYO.BG!

В 21:30 ч. започва коментарното ни студио с много интересни гости и професионални анализи, а половин час по-късно е време за футболно шоу!

По bTV Action един срещу друг на "Уанда Метрополитано" ще се изправят "Атлетико" Мадрид и "Манчестър Юнайтед". Безспорно това е едно от най-чаканите дербита в този етап на Шампионската лига. Не само от феновете, но и от самите два тима. 

Снимка: Getty Images

За последно "Атлетико" и "Юнайтед" се изправиха един срещу друг преди 30 години - в турнира за Купата на носителите на купи. Тогава мадридчани елиминираха своя съперник с общ резултат 4:1.

"Червените дяволи" имат да си наваксват, след като няколко години подред пропускаха участия в елиминациите на Шампионската лига. "Дюшекчиите" са си традиционен участник във важните мачове с 8 появявания в елиминациите в последните 9 сезона. 

Снимка: Reuters

Кристиано Роналдо със сигурност ще иска отново да бележи в Мадрид. Срещу бившия си градски съперник (от времето, когато играеше в "Реал" Мадрид) той има 35 мача, в които е вкарал 25 гола. 

Снимка: Reuters

По същото време по RING ни очаква мач с огромен потенциал. "Бенфика" посреща головата машина "Аякс". Дали нидерландският гранд ще продължи да бележи по много и да покорява нови върхове? Или "орлите" знаят как да му се противопоставят?

Снимка: Reuters

Гледайте осминафиналите на Шампионската лига пряко в каналите на bTV Media Group от 21:30 ч. днес (23 февруари). 

"Атлетико" Мадрид - "Манчестър Юнайтед", пряко по bTV Action
"Бенфика" - "Аякс", пряко по RING