на живо

"Атлетико" Мадрид загрява с "Интер" за Суперкупата на Европа

Гледайте последния мач от International Champions Cup по RING от 22:05 ч.

В "Атлетико" Мадрид се радваха на едно натоварено лято. "Рохибланкос" се подсилиха с Антонио Адан, Сантиаго Ариас, Желсон Мартинш, Тома Лемар и Никола Калинич и вече отброяват дните до мача за Суперкупата на Европа срещу градския съперник "Реал" Мадрид.

Голямата звезда на "дюшекчиите" Антоан Гризман се врече във вярност на тима, който триумфира в Лига Европа и в сряда ще поведе съотборниците си в мадридската битка за европейската корона. Срещата в Талин е от 21:30 ч. и ще бъде излъчена пряко по bTV Action.

Снимка: Reuters

Преди това "Атлетико" и "Интер" ще сложат край на тазгодишното издание на най-престижния летен турнир International Champions Cup. Мачът е тази вечер от 22:05 ч., пряко по RING и на Voyo.bg.

Феновете по трибуните на "Уанда Метрополитано" ще имат възможност да видят на живо как се справят новите попълнения и да добият представа за бъдещия облик на "Атлети".

С мисъл за големия мач в сряда, Диего Симеоне едва ли ще рискува с пускането на всичките си титуляри, а по всяка вероятност световният шампион Гризман ще започне от резервната скамейка.

Снимка: Reuters

За "Интер" в игра ще се появят бившите "дюшекчии" - Миранда и Шиме Върсалко, но хърватинът не се очаква да бъде в стартовата единайсеторка на Лучано Спалети.