на живо

"Атлетико" унижи "Реал" със 7 гола (ВИДЕО)

Треньорът Зидан и капитанът Рамос умаловажиха разгрома

Унижение за "Реал" Мадрид от градския съперник "Атлетико". "Дюшекчиите" разгромиха "кралския клуб" със 7:3 в мач от силния летен турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп.

Само за 19 минути "Атлетико" вкара 3 гола на големия си съперник, а резултатът до почивката беше смуващ за "Реал" - 0:5. Играчите на Диего Симеоне не спряха дотук и отбелязаха още две попадения.

Диего Коста блесна с 4 гола, но и с прословутия си нрав. В средата на втората част той беше изгонен за спречкване с Дани Карвахал. Защитникът на "Реал" също не довърши мача, а в мелето се включиха почти всички на терена.

Жоао Феликс за пръв път вкара гол с екипа на "Атлетико", макар и в неофициален мач. За тима на Зидан точни бяха Начо, Карим Бензема от дузпа и младият Хави Ернандес. Новото попълнение Лука Йович напусна терена с контузия. Той е четвъртият футболист със здравословен проблем преди старта на сезона. Браим Диас, Ферлан Менди и Марко Асенсио са останалите в лазарета, като травмата на Асенсио е най-тежка.

След срещата капитанът Серхио Рамос заяви, че не може да се губи по този начин и добави, че за "Реал" това е било контрола, докато от "Атлетико" са излезли с нагласата сякаш това е някакъв финал.

"Кралският клуб" продължава да е без победа в контролите, а във вторник среща "Тотнъм" в турнира Ауди Къп. Мачът можете да гледате пряко по RING от 19:00 ч.

Тагове: