на живо

"Ювентус" плаши "Атлетико" с Роналдо, ПСЖ и "Реал" с много отсъстващи

Всички осем срещи от Шампионската лига ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group

Getty Images

Шампионската лига вече започна и се насладихме на първите изненади за сезона. Тази вечер турнирът продължава с нови осем срещи, които можете да гледате на живо в каналите на bTV Media Group.

Две здрави дербита ще приковат погледите в 22 ч. Става дума за "Атлетико" Мадрид - "Ювентус" и "Пари Сен Жермен" - "Реал" Мадрид.

В Париж се срещат два от фаворитите за трофея, но пък в състава на домакините ще отсъстват Единсон Кавани, Килиан Мбапе и Неймар, който изтърпява наказание. Испанският гранд ще бъде  без Лука Модрич, Иско, Серхио Рамос, Марсело и Марко Асенсио. Мачът ще бъде излъчен по bTV Action, а коментарното студио започва в 19:30 ч.

Кристиано Роналдо и "Ювентус" отново се изправят срещу "Атлетико", след като преди няколко месеца ги изхвърлиха от турнира във фазата на елиминациите. Тогава "бианконерите" направиха сензационен обрат и след хеттрик на португалеца се класираха за 1/4-финалите в Шампионската лига. "Дюшекчиите" едва ли скоро ще забравят тежкото си отпадане, но след трансфера на Антоан Гризман в "Барселона", те счупиха рекорда си с привличането на "новия Кристиано Роналдо" - 19-годишния Жоао Феликс, от когото се очакват чудеса. Гледайте "Атлетико" Мадрид - "Ювентус" от 22 ч. по RING.

Футболният маратон в каналите на bTV Media Group започва в 19:55 ч. "Олимпиакос" приема "Тотнъм" в двубой, който може да гледате по bTV Action. По същото време по RING е срещата между "Брюж" и "Галатасарай".

Освен двете големи дербита, от 22 ч. на Voyo.bg ще бъдат излъчени на живо "Байерн" Мюнхен - "Цървена звезда" и "Шахтьор" Донецк - "Манчестър Сити".

Всички късни двубои ще бъдат излъчени безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg в комбинирано предаване на онлайн платформата Champions TV. Излъчването започва в 21:55 ч.