на живо

Авторът на "най-великия нокаут" се върна на работа в аптеката (ВИДЕО)

Хоакин Бъкли дава нощни смени, когато не е в октагона

Хоакин Бъкли е една от големите звезди на веригата за смесени бойни изкуства UFC. 26-годишният американец наскоро изпревари по популярност голямата звезда Конър Макгрегър, при това напълно заслужено. 

Преди дни Бъкли нокаутира по зрелищен начин Импа Касанганай във втория рунд. Въпреки че противникът хвана крака му, той успя да се завърти и да го нацели в брадичката. Феновете на бойните спортове останаха възхитени и нарекоха акцията "Най-великия нокаут в историята". Американецът пък си заслужи премия от 50 000 долара заради атрактивното изпълнение, както и по 10 000 долара за участието в мача и победата.

Сумата е добре дошла в семейния бюджет на Бъкли. Но това не означава, че той ще спре да... работи. Точно така - веднага след нокаута боецът се завърна в аптеката, в която дава нощни смени. 

Хоакин работи в известна верига аптеки в САЩ, а причината е, че иска... да изкарва пари.

"Нямах работа, ходех само в залата и това беше работното ми място. Работех, като тренирах. Но след това осъзнах, че не се налага да се бъхтя така. Тогава тренирах по 8 часа всеки ден, без да спирам. Отрази се зле на тялото ми. Сега тренирам по 2-3 часа на ден и съм добре. Вече имам и свободно време, така че реших, че трябва да изкарвам пари", разказва Бъкли.

 
 
 
View this post on Instagram

Baby shower at work thanks to all the people @walgreens for support and love my crew dope

A post shared by Joaquin "New Mansa" Buckley (@newmansa94) on

Така боецът попада в аптеката. И бързо печели доверието на работодателите си. Днес Хоакин е началник смяна и предпочита да работи през нощта.

"Трябва да съм сигурен, че колегите ми са доволни. И да ги напътствам, когато имат проблеми", разказва още човекът, направил този впечатляващ удар с крак.

Голяма подкрепа в двете кариери на американеца оказва половинката му Сара. Двамата вече се радват на малък наследник, като не се съмняваме, че има кой да го научи да се бие, но и да се труди.

 
 
 
View this post on Instagram

My Young Buck

A post shared by Joaquin "New Mansa" Buckley (@newmansa94) on