на живо

Азар се извини на феновете на "Реал" Мадрид: Сезонът не е приключил

Футболистът подразни привържениците с поведението си след загубата от "Челси"

Getty Images

Футболистът на "Реал" Мадрид Еден Азар заяви, че се извинява на феновете на своя тим за поведението си след отпадането на полуфинала в Шампионската лига от "Челси" в сряда.

Камерите изловиха белгиецът да се смее заедно с бившия си съотборник Курт Зума и вратаря на "сините" от Лондон Едуард Менди. Това раздразни привържениците, които заявиха, че не отива на футболист, чийто отбор току що е отпаднал от най-силния европейски клубен турнир, да се забавлява по този начин.

"Съжалявам. Прочетох много мнения за мен. Нямах намерение да обиждам феновете на "Реал" Мадрид. Винаги съм мечтал да играя за "Реал" Мадрид и дойдох тук, за да печеля. Сезонът не е приключил и заедно трябва да се борим за титлата в Ла Лига", написа Азар в социалните мрежи.

"Реал", "Барселона" и "Атлетико" Мадрид все още водя люта битка за титлата в Испания. "Дюшекчиите" са лидери със 75 точки, а другите два гранда имат по 74. "Севиля" също все още има шансове и е със 70 точки. До края на първенството остават 4 кръга.

Еден Азар пристигна на "Сантяго Бернабеу" именно от "Челси" през лятото на 2019 г. Той обаче не успя да се наложи в състава, въпреки впечатляващата сума, платена за него - 146 млн. евро.