на живо

Байерн бие в Гърция на старта на Шампионска лига (ВИДЕО)

Полиция в схватка с баварската агитка преди мача (ОБНОВЕНА)

Байерн бие в Гърция на старта на Шампионска лига (ВИДЕО)

Байерн стигна до категорична победа с 3:0 при гостуването си на Олимпиакос в първи мач за двата тима на старта на груповата фаза на Шампионска лига. Гостите доминираха сериозно още преди паузата, но добри спасявания на вратаря на гръцкия тим Роберто доведоха до нулевото равенство в края на първата част.

И през второто полувреме баварците доминираха и в крайна сметка стигнаха до категоричен успех. Мюлер откри резултата след куриозно попадение в 52-aта минута. Той се опита да центрира, но топката получи много особена траектория и изненада вратаря Роберто.

След това се оказа, че домакините не успяха да променят съществено своята игрова концепция и не се решиха да поемат рискове в атака. Така се стигна до нови два гола за гостите. Гьотце, който влезе в игра четвърт час преди края, се разписа след пробив от дясно на Коман, друг играч, който Гуардиола пусна на терена през втората част в дебюта му в Шампионска лига за Байерн.

Третият гол вкара отново Мюлер от дузпа в добавеното време на срещата. Наказателният удар бе отсъден за нарушение срещу Коман.

Най-неприятните моменти на стадиона се разиграха преди началото на срещата, когато фенове от агитката на гостите провокираха домакините с възгласи и обиди. Полицията се намеси, за да осуети сблъсъци между местни и гостуващи фенове и въдвори ред за цялото времетраене на двубоя.